LOGI WMOC2020

VÅRT BOENDE UNDER

TÄVLINGSVECKAN I KOŠICE

Uppdaterad den 2:e december 2019


Det finns ytterst begränsat med bra hotellboende i centrala Košice och detta i kombination av ett väldigt stort intresse för resan gör att vi redan nu fyllt upp över 95% av vår hotellkapacitet.


Men vi har fortfarande hotellrum kvar där alla våra tre hotell ligger inom korta gångavstånd från vararanda och med bästa läge i Košice med närhet både in till Gamla Stan och till alla sprintarrangemangen. Se översiktskartan här nedan som visar våra hotell och sprinttävlingarna där alla tre arrangemangen är inom 1400 meters gångavstånd från våra hotell. Från Hotel Yasmin är det 350 meter till Hotel Crystal och 620 meter till Hotel Michael´s Palace.


Vi kommer att ha anslagstavlor och ledare på alla tre hotellen, däremot blir det bara under ankomst- och avresedagarna då stora resväskor ska hanteras som det blir lämning och hämtning direkt vid respektive hotell. Våra övriga bussresor kommer att utgå från Hotel Yasmin och här kommer vi även att ha vår utdelning av kartor och annat material och här finns stora samlingsutrymmen där alla kan umgås.


De angivna priserna nedan är avdrag (-) med utgångspunkt från de grundpriser som anges på sidan 3 i vår broschyr. Priserna är per person i svenska kronor och gäller för del i dubbelrum och med frukost inkluderad.


Våra tillgängliga alternativ presenteras här nedan och det kommer att vara upp till 2 dagars fördröjning innan den här länksidan hinner uppdateras och det är därför först i samband med vår återbekräftelse som du får definitivt besked.

HOTEL CRYSTAL


Ett modernt och fräscht 3-stjärnig cityhotell (saknar air condition) som har mycket höga gästbetyg men begränsat med gemensamma ytor. Hotellet öppnade för ganska exakt 1 år sedan och vi disponerar nästintill hela hotellet för vår grupp. De omdömen hotellgäster ger efter sina vistelser är oftast bra riktmärken och med över tusen omdömen så har Hotel Crystal betyget 9,2 på den 10-gradiga skalan, vilket går under kategorin ”Fantastiskt”.


Logi C - Standard (- 800:-)

Två rum delar dusch och toalett samt ett mindre rum med soffa och TV. Låsbar dörr utifrån korridoren in till den gemensamma delen och sedan låsbara dörrar in till respektive sovrum som är lika fräscha som på Hotel Yasmin men mindre rum.


Logi - Business (- 300:-) -> OBS! Väntelista 

Lika fräscha rum som på Hotel Yasmin men mindre rum utan separat sittutrymme.

HOTEL CRYSTAL - Standard rum
HOTEL CRYSTAL - Standard rum
HOTEL CRYSTAL - Standard rum
HOTEL CRYSTAL - Business rum

Bildspel ovan. Klicka på pilen i höger/vänster-sidan av bilden för att byta bild.

Copyright @ All Rights Reserved