VÅRA RESOR

RESOR 2022

ITALIEN

WMOC2022 kommer att arrangeras i Apulien som är regionen längst ned i söder på den italienska östkusten vid Adriatiska havet. Tävlingarna avgörs den 9-16 juli och vi förbereder både för en kort resa bara till själva tävlingarna och några längre alternativ om upp till 15 dagar med stora upplevelser i södra Italien.


Vår reseinbjudan kommer att skickas ut under hösten. Du som rest med oss under de senaste åren och som finns med på vår utskickslista för e-mail och/eller brev kommer att få broschyren skickad till dig.


Du som inte finns med på vår utskickslista men som önskar beställa vår tryckta broschyr kan göra detta genom att klicka här.


JAPAN

WMG2022 kan liknas vid ett ”Veteran-OS” med 35 olika sporter och orienteringstävlingarna planeras att avgöras i Japan i slutet av maj 2022. WMG och samtidigt också WMOC (det officiella veteranmästerskapet i orientering) skulle ha arrangerats i Japan tidigare i år men flyttades fram till 2022 och förlorade då sin status som officiellt Veteran-VM eftersom Italien redan tilldelats detta.


Vi är väl förberedda för att arrangera en Japanresa och vi har täta kontakter med orienteringsarrangören. I dagsläget så måste vi dock avvakta med ytterligare information då smittspridningen nu är den hittills högsta i Japan med restriktiva myndigheter och stängda gränser för skandinaviska medborgare.